Product Documents

Vicent Ferrer. Projecció europea d'un sant valencià

Albert G. Hauf, Francisco M. Gimeno, eds

ISBN: 978-84-9134-768-2

Matèria: història, sociologia i política

Submatèries: història medieval

Idioma: català

Coeditor: Acadèmia Valenciana de la Llengua

Any ed.: 2021

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm.

Pàgines: 392

19,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre recull els textos de les ponències presentades en el congrés internacional “Vicent Ferrer. Projecció europea d’un sant valencià”, organitzat per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Universitat de València i celebrat a la ciutat de València entre els dies 16 i 19 d’octubre de 2019. S’hi aborda de manera global la figura històrica de sant Vicent Ferrer, des dels contextos històrics i culturals en què pronuncià les homilies, fins a les estratègies discursives que feia servir en les prèdiques, passant per la llengua que utilitzava per a dirigir-se al públic, la tradició textual dels seus sermons i el seu posicionament davant els conflictes del moment, com ara el cisma d’Occident i el compromís de Casp, sense oblidar altres aspectes de naturalesa teològica, litúrgica o eclesial, entre els quals destaquen les seues consideracions sobre l’anticrist i la fi del món.

Citació

Gimeno Blay, F. M. [Francisco M.] & Hauf, A. G. [Albert G. (eds.)] (2021). Vicent Ferrer. Projecció europea d'un sant valencià. Universitat de València.

Gimeno Blay, Francisco M. y Hauf, Albert G. (eds.). Vicent Ferrer. Projecció europea d'un sant valencià. Universitat de València, 2021.

GIMENO BLAY, Francisco M. y HAUF, Albert G. (eds.). Vicent Ferrer. Projecció europea d'un sant valencià. Valencia: Universitat de València, 2021. ISBN 978-84-9134-768-2.

Gimeno Blay, Francisco M. y Hauf, Albert G. (eds.). Vicent Ferrer. Projecció europea d'un sant valencià. Valencia: Universitat de València; 2021. 392 p.

Copiar al portapapeles