Product Documents

La vida, el temps, el món: sis dies de conversa amb Joan F. Mira

Pere Antoni Pons

Col·lecció: Assaig, 23

ISBN: 978-84-370-7419-1

Matèria: filologia

Submatèries: altres

Idioma: català

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm

Pàgines: 432 pp.

27,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

La rellevància de Joan F. Mira dins el món de la literatura i la cultura catalanes es fonamenta en una raó òbvia i evident: l'envergadura de la seua obra literària i intel·lectual, la massa de feina -molt àmplia i sòlida- que ha fet durant quaranta anys. Tanmateix, potser el que més el singularitza és la seua condició d'escriptor i pensador tot terreny, que se sap moure, sense contradicció, entre els extrems del compromís ideològic i de l'erudició solitària, i el qual és capaç de sentir-se igualment còmode tant si fa un discurs en un míting polític com si remena, furga i investiga entre les lleixes de la biblioteca del Vaticà. Al llarg de sis dies de conversa, el periodista i escriptor Pere Antoni Pons aconsegueix un retrat fresc i acolorit, exhaustiu i apassionant de Joan F. Mira, el seu món i la seua època, explicat per ell mateix.

Citació

Pons, P. A. [Pere Antoni] (2009). La vida, el temps, el món: sis dies de conversa amb Joan F. Mira. Universitat de València.

Pons, Pere Antoni. La vida, el temps, el món: sis dies de conversa amb Joan F. Mira. Universitat de València, 2009.

PONS, Pere Antoni. La vida, el temps, el món: sis dies de conversa amb Joan F. Mira. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7419-1.

Pons, Pere Antoni. La vida, el temps, el món: sis dies de conversa amb Joan F. Mira. Valencia: Universitat de València; 2009. 432 p.

Copiar al portapapeles