Product Documents

La responsabilidad social corporativa y el índice FTSE4Good IBEX. Un estudio sobre el impacto en el valor de la empresa

Cristina Fornés Signes

ISBN: 978-84-9133-120-9

Matèria: economia

Idioma: castellà

Coeditor: Càtedra d'Empresa i Humanisme

Any ed.: 2018

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29,5 cm

Pàgines: 46

10,00 €

Sinopsi

Detalles

En els últims anys la Responsabilitat Social Corporativa ha pres especial rellevància a causa dels canvis produïts en la societat que demanda a les empreses soluciones als efectes que aquestes produeixen. Aquestes pràctiques poden arribar a aportar valor a l'empresa, i a més són reconegudes a través de diferents índexs de sostenibilitat, com pot ser l'índex FTSE4Good IBEX. Al present treball abordem el tema de la RSC, concretament contrastarem si és rellevant per als inversors el fet que aquestes empreses duguen a terme aquest tipus de polítiques i el seu reconeixement en incorporar-se a l'índex FTSE4Good IBEX. L'evidència empírica ens diu que el mercat valora positivament aquest tipus de pràctiques, les quals aporten valor afegit millorant els resultats econòmics de les empreses, no obstant això, els nostres resultats no recolzen l'evidència esmentada. Ara bé, l'eixida de l'índex sí que fa que el mercat reaccione penalitzant la firma que deixa de complir amb els estàndards que li permeten formar part de l'índex esmentat.

Citació

Fornés Signes, C. [Cristina] (2018). La responsabilidad social corporativa y el índice FTSE4Good IBEX. Un estudio sobre el impacto en el valor de la empresa. Universitat de València.

Fornés Signes, Cristina. La responsabilidad social corporativa y el índice FTSE4Good IBEX. Un estudio sobre el impacto en el valor de la empresa. Universitat de València, 2018.

FORNÉS SIGNES, Cristina. La responsabilidad social corporativa y el índice FTSE4Good IBEX. Un estudio sobre el impacto en el valor de la empresa. Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-9133-120-9.

Fornés Signes, Cristina. La responsabilidad social corporativa y el índice FTSE4Good IBEX. Un estudio sobre el impacto en el valor de la empresa. Valencia: Universitat de València; 2018. 46 p.

Copiar al portapapeles