Product Documents

La infografía

Técnicas, análisis y usos periodísticos

José Luis Valero Sancho

Col·lecció: Aldea Global, 9

ISBN: 978-84-370-4936-6

Matèria: filologia

Submatèries: comunicaciò i traducció

Idioma: castellà

Coeditor: Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Jaume I, Universitat Pompeu Fabra

Any ed.: 2001

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 232 pp.

17,43 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

«La infografía. Técnicas, análisis y usos periodísticos» és una obra indispensable per a abordar aquest producte comunicatiu, alhora antic i nou. Plantejada com una guia útil enfocada a la formació, pretén facilitar l'estudi d'aquest aspecte visual del periodisme entre comunicadors, estudiants i altres professionals. El llibre sorgeix d'una vasta i sistemàtica recerca experimental realitzada a més de mil infografies aparegudes en premsa i en periòdics d'Internet. S'han analitzat i descobert els criteris que converteixen les infografies en vàlides des del punt de vista comunicatiu, observant la seua interacció amb els altres elements gràfics que participen en la comunicació: textos, fotografies i compaginació, per a cercar la millor proposta, la més efectiva, a fi d'expressar de forma gràfica i intuïtiva la comunicació de qualsevol esdeveniment periodístic.

Citació

Valero Sancho, J. L. [José Luis] (2001). La infografía. Técnicas, análisis y usos periodísticos. Universitat de València.

Valero Sancho, José Luis. La infografía. Técnicas, análisis y usos periodísticos. Universitat de València, 2001.

VALERO SANCHO, José Luis. La infografía. Técnicas, análisis y usos periodísticos. Valencia: Universitat de València, 2001. ISBN 978-84-370-4936-6.

Valero Sancho, José Luis. La infografía. Técnicas, análisis y usos periodísticos. Valencia: Universitat de València; 2001. 232 p.

Copiar al portapapeles