Product Documents

Investigaciones clave en la transformación del modelo económico valenciano

Amparo Cervera Taulet, José Manuel Pastor Monsálvez

ISBN: 978-84-9133-229-9

Matèria: economia

Idioma: castellà

Any ed.: 2019

Enquadernació: cartoné

Format: 16 x 23,5 cm

Pàgines: 188

12,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

En el conjunt d'activitats de la Càtedra Model Econòmic Sostenible de València i el seu entorn, es presenten quatre investigacions que es consideren claus en el marc de la transformació del model econòmic valencià per a la Ciutat de València i el seu entorn immediat. En el primer capítol es presenta la informació disponible sobre indicadors de sostenibilitat de la ciutat de València i es comparen amb altres ciutats espanyoles. En el següent capítol s’analitzen els principals indicadors del mercat de treball, econòmics i socials de la ciutat. En el tercer capítol es revisen els actius de primer nivell per a la consolidació de València com la gran plataforma logística del Mediterrani, així com les dificultats que hi ha hagut fins al moment, i es proposa un full de ruta. Finalment, en l'últim capítol es revisa el paper de les indústries creatives com a impulsores de la innovació i catalitzadores de la transformació econòmica. S'hi estableix un marc conceptual que explica l'efecte de les indústries creatives sobre la renda o la productivitat agregada de la ciutat, que es complementa amb una anàlisi de contingut generat per usuaris de les principals xarxes socials en el sector.

Citació

Cervera Taulet, A. [Amparo] & Pastor Monsálvez, J. M. [José Manuel] (2019). Investigaciones clave en la transformación del modelo económico valenciano. Universitat de València.

Cervera Taulet, Amparo y Pastor Monsálvez, José Manuel. Investigaciones clave en la transformación del modelo económico valenciano. Universitat de València, 2019.

CERVERA TAULET, Amparo y PASTOR MONSÁLVEZ, José Manuel. Investigaciones clave en la transformación del modelo económico valenciano. Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9133-229-9.

Cervera Taulet, Amparo y Pastor Monsálvez, José Manuel. Investigaciones clave en la transformación del modelo económico valenciano. Valencia: Universitat de València; 2019. 188 p.

Copiar al portapapeles