Interacció comunicativa i ensenyament de llengües

AA.DD.

ISBN: 978-84-370-7206-7

Matèria: filologia, psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: general, pedagogia i didàctica

Idioma: català

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 574 pp.

15,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Aquest volum presenta una àmplia mostra dels treballs realitzats actualment en el camp de la formació lingüística que, sobre la base dels pressupòsits comunicatius i pragmàtics propugnats per les ciències del llenguatge i l'educació, pugnen per millorar la qualitat de l'ensenyament i adequar-la a les noves necessitats. A les seues pàgines, el lector trobarà les aportacions de Neil Mercer, d'Anna Camps, de Dora Riestra i de nombrosos especialistes i professionals que aborden, entre altres aspectes, la interacció a l'aula, la formació en la diversitat lingüística i cultural, la programació per tasques o seqüències didàctiques i l'ús educatiu de les TIC.

Citació

Costa Català, A. [Adela] & García, M. [Manuel] & Ribera Araguete, P. [Paulina] (2010). Interacció comunicativa i ensenyament de llengües. Universitat de València.

Costa Català, Adela y García, Manuel y Ribera Araguete, Paulina. Interacció comunicativa i ensenyament de llengües. Universitat de València, 2010.

COSTA CATALÀ, Adela y GARCÍA, Manuel y RIBERA ARAGUETE, Paulina. Interacció comunicativa i ensenyament de llengües. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7206-7.

Costa Català, Adela y García, Manuel y Ribera Araguete, Paulina. Interacció comunicativa i ensenyament de llengües. Valencia: Universitat de València; 2010. 574 p.

Copiar al portapapeles