Product Documents

Hombres sin atributos

Masculinidades en la ficción chino-americana contemporánea

Carolina Soria Somoza

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 132

ISBN: 978-84-370-9923-1

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Any ed.: 2016

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23,5 cm.

Pàgines: 152 pp.

14,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre explora els motius que van ocasionar l'aparició i difusió dins del món narratiu dels estereotips dels homes xinés-americans com a efeminats i emasculats, imatges encara vigents en el cinema, la televisió, la publicitat i la literatura. El volum analitza algunes de les obres dels autors més rellevants de la literatura xinés-americana contemporània: Maxine Hong Kingston, Frank Chin i Ha Jin. L'objectiu és examinar les diferències entre els models que resulten obsolets i estereotípics d'aquells que puguen oferir alternatives viables per a les masculinitats xinés-americanes. El diàleg entre els plantejaments de les teories crítiques i les obres proposa resultats innovadors, que serviran per a evitar la repetició de les tradicionals imatges negatives i contribuiran a la difusió de nous models de masculinitat xinés-americana.

Citació

Soria Somoza, C. [Carolina] (2016). Hombres sin atributos. Masculinidades en la ficción chino-americana contemporánea. Universitat de València.

Soria Somoza, Carolina. Hombres sin atributos. Masculinidades en la ficción chino-americana contemporánea. Universitat de València, 2016.

SORIA SOMOZA, Carolina. Hombres sin atributos. Masculinidades en la ficción chino-americana contemporánea. Valencia: Universitat de València, 2016. ISBN 978-84-370-9923-1.

Soria Somoza, Carolina. Hombres sin atributos. Masculinidades en la ficción chino-americana contemporánea. Valencia: Universitat de València; 2016. 152 p.

Copiar al portapapeles