Product Documents

Historia, reescritura y pervivencia del romancero

Estudios en honor de Amelia García-Valdecasas

Rafael Beltrán Llavador, ed.

Col·lecció: Oberta, 53

ISBN: 978-84-370-4436-1

Matèria: filologia

Submatèries: filologia espanyola

Idioma: castellà

Coeditor: Departament de Filologia Espanyola

Any ed.: 2000

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm.

Pàgines: 272 pp.

16,00 €

Sinopsi

Detalles

Nascut en l'Edat Mitjana, el romancer, gènere literari de gran intensitat poètica i de constant capacitat de renovació, s'ha mantingut fins als nostres dies com un insòlit fenomen de transformació creativa i artística. Aquest volum reuneix algunes de les aportacions presentades en les Jornades sobre Romancer Hispànic (València, 1998). A partir dels estudis que ara es publiquen, s'aborda el problema de la construcció del romancer - a través d'un complex procés de relectures i reescriptures-, les vinculacions entre la transmissió oral i la textual i, finalment, la pervivència en l'actualitat dels romanços orals al País Valencià. Aquesta obra ens apropa d'aquesta manera a un món que avui sembla llunyà però que, no obstant això, continua tenint una presència pròxima i accessible.

Citació

Beltrán Llavador, R. [Rafael] (2000). Historia, reescritura y pervivencia del romancero. Estudios en honor de Amelia García-Valdecasas. Universitat de València.

Beltrán Llavador, Rafael. Historia, reescritura y pervivencia del romancero. Estudios en honor de Amelia García-Valdecasas. Universitat de València, 2000.

BELTRáN LLAVADOR, Rafael. Historia, reescritura y pervivencia del romancero. Estudios en honor de Amelia García-Valdecasas. Valencia: Universitat de València, 2000. ISBN 978-84-370-4436-1.

Beltrán Llavador, Rafael. Historia, reescritura y pervivencia del romancero. Estudios en honor de Amelia García-Valdecasas. Valencia: Universitat de València; 2000. 272 p.

Copiar al portapapeles