Product Documents

Historia de la Europa Urbana, VI

La ciudad contemporánea. Desde la Segunda Guerra Mundial hasta nuestros días

Guy Burgel

Jean-Luc Pinol, dir.

Col·lecció: Història, 120

ISBN: 978-84-370-8189-2

Matèria: història

Idioma: castellà

Any ed.: 2012

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 310 pp.

28,50 €

Sinopsi

Detalles

Durant la segona meitat del segle xx, els principis de funcionament de les ciutats europees es van veure qüestionats per fenòmens com el creixement en el sud i la instauració dels règims socialistes en l'est. Avui en dia, la globalització modifica tant la seua configuració morfològica i patrimonial com les seues solidaritats socials. En aquest últim volum de la sèrie, s'analitzen aquestes transformacions atenent als ritmes demogràfics i les ruptures econòmiques, la redefinició de les xarxes urbanes i l'arquitectura i les formes de les ciutats, incloent també a la dimensió social de l'espai i al sentit de les polítiques d'ordenació urbana.

Citació

Burgel, G. [Guy] (2012). Historia de la Europa Urbana, VI. La ciudad contemporánea. Desde la Segunda Guerra Mundial hasta nuestros días. Universitat de València.

Burgel, Gu. Historia de la Europa Urbana, VI. La ciudad contemporánea. Desde la Segunda Guerra Mundial hasta nuestros días. Universitat de València, 2012.

BURGEL, Gu. Historia de la Europa Urbana, VI. La ciudad contemporánea. Desde la Segunda Guerra Mundial hasta nuestros días. Valencia: Universitat de València, 2012. ISBN 978-84-370-8189-2.

Burgel, Gu. Historia de la Europa Urbana, VI. La ciudad contemporánea. Desde la Segunda Guerra Mundial hasta nuestros días. Valencia: Universitat de València; 2012. 310 p.

Copiar al portapapeles