Product Documents

Hijas del viejo sur

La mujer en la literatura femenina de Estados Unidos

Constante González Groba, ed.

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 92

ISBN: 978-84-370-9028-3

Matèria: estudis feministes, filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23,5 cm.

Pàgines: 310 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

L'estudi de la dona és fonamental per a entendre els mites i les realitats de la cultura del Sud dels Estats Units. Aquest volum estudia com la producció literària d'autores del sud, blanques i negres, es va veure condicionada pel sistema esclavista i per la segregació racial, i com aquestes escriptores es van sentir afectades de diverses maneres pels rols i les imatges sexuals i racials que les van definir. Les obres de totes aquestes autores destaquen la participació de la dona del sud tant en el manteniment com en la destrucció dels mites d'un Sud que el vent encara no sembla haver-se'l emportat.

Citació

González Groba, C. [Constante] (2013). Hijas del viejo sur. La mujer en la literatura femenina de Estados Unidos. Universitat de València.

González Groba, Constante. Hijas del viejo sur. La mujer en la literatura femenina de Estados Unidos. Universitat de València, 2013.

GONZáLEZ GROBA, Constante. Hijas del viejo sur. La mujer en la literatura femenina de Estados Unidos. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9028-3.

González Groba, Constante. Hijas del viejo sur. La mujer en la literatura femenina de Estados Unidos. Valencia: Universitat de València; 2013. 310 p.

Copiar al portapapeles