+34 96 386 41 15

PUV - Publicacions Universitat València

Haciendo frente a la historia

Una autobiografía

George L. Mosse

Traducció: Zira Box

Col·lecció: Biografías

ISBN: 978-84-370-6740-7

Matèria: història, sociologia i política

Submatèries: història contemporània, teoria de la història i historiografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: cartoné

Format: 17 x 24 cm.

Pàgines: 256 pp.

George L. Mosse ha estat un dels historiadors més reconeguts del segle XX. La seua infantesa a Weimar i el seu exili com a jueu a França i Anglaterra li donaren una idea única dels riscos del totalitarisme.
Aquesta memòria autobiogràfica retrata la seua vida com una sèrie de viatges tant d'autodescoberta com de descoberta de veritats humanes més àmplies.

Disponibilitat: En existències

28,00 €

Sinopsi

Detalles

Dues setmanes abans de la seua mort el gener de 1999, George L. Mosse, un dels grans historiadors del segle XX, acabà d'escriure aquestes memòries: un relat fascinador i fluid d'una vida extraordinària que va transcórrer al llarg de gran part dels esdeveniments més importants del segle passat. Aquesta memòria commovedora, està guiada en part per la creença de Mosse que «allò que l'home és, només ho conta la història», i pels temes recurrents sobre el destí del liberalisme, els esdeveniments decisius que poden provocar el desvetllament polític generacional de la joventut, els significats de la masculinitat i dels estereotips racials i sexuals, l'enigma de l'exili i, sobretot, la importància de trobar-se un mateix a través de la recerca de la veritat i d'una anàlisi honesta i immutable del seu propi lloc en el context de la seua època.