Product Documents

Habitació. Un projecte de Pedro G. Romero

L'Arxiu F.X., les txekes psicotècniques de Laurencic i la funció de l'art

Nuria Enguita

Col·lecció: Catàlegs d'Exposicions

ISBN: 978-84-9133-156-8

Matèria: art, història

Idioma: català

Any ed.: 2018

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 22 cm

Pàgines: 320

25,00 €

Sinopsi

Detalles

La mirada al passat més recent, resultat de l'anàlisi i la revisió dels esdeveniments històrics, artístics, polítics i estètics, permet un millor coneixement del nostre present. Precisament com un exercici de memòria sorgeix l'exposició ‘Habitació’ de Pedro G. Romero comissariada per Nuria Enguita Mayo i Ángel Calvo Ulloa. Aquesta exposició proposa una revisió de les avantguardes a partir de la radicalització estètica que van suposar, vinculada a la radicalització política, a través de les imatges recopilades en l'Arxiu F. X. o de la reconstrucció de les txeques psicotècniques d'Alfonso Laurencic. Imatges i obres que, en definitiva, constitueixen un testimoniatge i incentiven un debat crític sobre la iconoclàstia política esdevinguda en l'Estat espanyol. Es reclama, a través de l'exposició, una nova mirada conscient de les contradiccions i paradoxes que han acompanyat a la utopia política i a l'estètica artística radical.

Citació

Enguita Mayo, N. P. [Nuria Pilar] (2018). Habitació. Un projecte de Pedro G. Romero. L'Arxiu F.X., les txekes psicotècniques de Laurencic i la funció de l'art. Universitat de València.

Enguita Mayo, Nuria Pilar. Habitació. Un projecte de Pedro G. Romero. L'Arxiu F.X., les txekes psicotècniques de Laurencic i la funció de l'art. Universitat de València, 2018.

ENGUITA MAYO, Nuria Pilar. Habitació. Un projecte de Pedro G. Romero. L'Arxiu F.X., les txekes psicotècniques de Laurencic i la funció de l'art. Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-9133-156-8.

Enguita Mayo, Nuria Pilar. Habitació. Un projecte de Pedro G. Romero. L'Arxiu F.X., les txekes psicotècniques de Laurencic i la funció de l'art. Valencia: Universitat de València; 2018. 320 p.

Copiar al portapapeles