Product Documents

Geografia regional d'Espanya

Una nova geografia per a la planificació i el desenvolupament regional

Joaquim Farinós Dasí, coord.

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 57

ISBN: 978-84-370-5434-6

Matèria: geografia

Idioma: català

Any ed.: 2002

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 488 pp.

30,00 €

Sinopsi

Detalles

Des de mitjan dècada dels anys vuitanta s'ha experimentat una revalorització progressiva del territori. L'espai importa i hi fa des dels dos punts de vista: el teòric i el pràctic, mirant de solucionar els problemes reals. El present manual és hereu d'aquesta tendència, del que ja s'ha anomenat "el gir cap a les polítiques", i tracta d'oferir al lector una visió eclèctica i integral de la problemàtica regional a Espanya. L'opció d'un enfocament holístic i comprensiu explica la importància que s'ha donat als quatre primers capítols, que emmarquen i guien els sis restants, dedicats a cada espai regional. L'obra, realitzada per geògrafs, presenta una abundant i actualitzada documentació gràfica i estadística. El resultat ha estat un text ampli, com també ho és el ventall de Ciències Socials interessades pel territori a les quals va destinat. Una eina, entre d'altres, per als estudiants de Geografia, de Ciències Econòmiques atrets per la Geografia Econòmica i l'Economia Espacial, de Ciències Ambientals, de Ciències Polítiques i de l'Administració, d'Història d'Espanya o de Sociologia, preocupats per les relacions entre l'espai i la comunitat, traduïdes en un reviscolament del sentiment identitari a escala local i regional en un entorn globalitzant. Un text útil que ajuda el lector a situar-se en l'actual Espanya de les autonomies i l'Europa de les regions.

Citació

Farinós Dasí, J. [Joaquín] (2002). Geografia regional d'Espanya. Una nova geografia per a la planificació i el desenvolupament regional. Universitat de València.

Farinós Dasí, Joaquín. Geografia regional d'Espanya. Una nova geografia per a la planificació i el desenvolupament regional. Universitat de València, 2002.

FARINÓS DASÍ, Joaquín. Geografia regional d'Espanya. Una nova geografia per a la planificació i el desenvolupament regional. Valencia: Universitat de València, 2002. ISBN 978-84-370-5434-6.

Farinós Dasí, Joaquín. Geografia regional d'Espanya. Una nova geografia per a la planificació i el desenvolupament regional. Valencia: Universitat de València; 2002. 488 p.

Copiar al portapapeles