Product Documents

Fonaments d'economia política

Una introducció per a no economistes

Miguel Puchades Navarro, Juan de Dios Montoro Pons

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 86

ISBN: 978-84-370-6290-7

Matèria: economia

Idioma: català

Any ed.: 2005

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 298 pp.

18,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Fonaments d'economia política pretén aproximar al lector, de manera concisa però rigorosa, als principals temes analitzats des de l'economia. Si bé per la seua concepció el llibre està orientat principalment a estudiants de Ciències Jurídiques i Socials, el principal camp de les quals d'estudi és alié al de l'economia, el seu disseny permet utilitzar-lo en qualsevol curs introductori d'economia en què, a més de l'èmfasi en els aspectes econòmics, es vulguen incloure aspectes institucionals, i en general serà útil per a tots aquells lectors interessats a aproximar-se al camp de l'economia política. Els autors són professors titulars d'Economia Aplicada de la Universitat de València. Miguel Puchades Navarro (València, 1957), acumula quasi 25 anys d'experiència docent en cursos d'economia política i hisenda pública i d'economia de la Unió Europea. Les principias línies de la seua investigació són l'economia constitucional i l'anàlisi econòmica dels comportaments no de mercat. L'activitat d'investigadora de Juan de Dios Montoso Pons (València, 1968) es desenvolupa principalment en l'àmbit de l'anàlisi de l'elecció pública, l'economia institucional i l'economia de la cultura.

Citació

Montoro Pons, J. d. [Juan de Dios] & Puchades Navarro, M. [Miguel] (2005). Fonaments d'economia política. Una introducció per a no economistes. Universitat de València.

Montoro Pons, Juan de Dios y Puchades Navarro, Miguel. Fonaments d'economia política. Una introducció per a no economistes. Universitat de València, 2005.

MONTORO PONS, Juan de Dios y PUCHADES NAVARRO, Miguel. Fonaments d'economia política. Una introducció per a no economistes. Valencia: Universitat de València, 2005. ISBN 978-84-370-6290-7.

Montoro Pons, Juan de Dios y Puchades Navarro, Miguel. Fonaments d'economia política. Una introducció per a no economistes. Valencia: Universitat de València; 2005. 298 p.

Copiar al portapapeles