Product Documents

Figuras del cómic

Forma, tiempo y narración secuencial

Ivan Pintor Iranzo

Col·lecció: Aldea Global, 37

ISBN: 978-84-9134-136-9

Matèria: filologia

Submatèries: comunicaciò i traducció

Idioma: castellà

Coeditor: Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Jaume I, Universitat Pompeu Fabra

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 348

25,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre es proposa aproximar-se a una perspectiva formal i estructural centrada en la historieta, en els recursos amb què compta, els sistemes retòrics desenvolupats pel còmic i la manera de mimesis, és a dir la manera en la qual es crea la il·lusió de la reproducció dels esdeveniments que integren el relat. La historieta pot contemplar-se en funció de tres inscripcions fonamentals: la que sorgeix de la seua pertinença a la configuració visual seqüencial; la que afecta a la seua forma plàstica i naix de la seua capacitat per a hibridar paraula i escriptura i, finalment, aquella que concerneix a la seua difusió, al seu lloc en el consum de masses. A través del cos d'aquest breu compendi d'aspectes formals, es proposa una aproximació centrada en la tècnica que medie entre la vinyeta i els dos desplegaments que donen motiu a la configuració seqüencial: la pàgina i l'àlbum.

Citació

Pintor Iranzo, I. [Ivan] (2017). Figuras del cómic. Forma, tiempo y narración secuencial. Universitat de València.

Pintor Iranzo, Ivan. Figuras del cómic. Forma, tiempo y narración secuencial. Universitat de València, 2017.

PINTOR IRANZO, Ivan. Figuras del cómic. Forma, tiempo y narración secuencial. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9134-136-9.

Pintor Iranzo, Ivan. Figuras del cómic. Forma, tiempo y narración secuencial. Valencia: Universitat de València; 2017. 348 p.

Copiar al portapapeles