Entre aquella España nuestra. y la peregrina, 2a ed.

Guerra, exilio y desexilio

Arturo García Igual

Colección: La Nau Solidària

ISBN: 978-84-370-8827-3

Materia: historia

Submaterias: historia contemporánea

Idioma: castellano

Coeditor: Patronat Sud-Nord de la Fundació General de la Universitat de València

Año ed.: 2012

Encuadernación: rústica

Formato: 13 x 21 cm

Páginas: 348 pp.

20,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinópsis

Detalles

Les memòries d'Arturo García Igual són un relat que evoca els esdeveniments viscuts i les persones conegudes que més transcendència han tingut en la seua vida o en la de la seua època, traslladant-nos amb els seus records a temps, espais i personatges viscuts i coneguts. Entre ells, destaquen els que expliquen els seus orígens en la València de principis del segle xx, els que adonen de la tràgica experiència que va marcar la seua vida, la Guerra Civil i la derrota republicana, i els que permeten reconstruir la seua consolidació com a empresari en el Mèxic del «miracle econòmic». La publicació d'aquesta segona edició es deu a l'enorme interès que va despertar la primera, publicada en 2005, i constitueix un homenatge a Arturo, mort en 2010, com a membre d'una generació admirable de persones que han seguit, fins a la fi dels seus dies, donant exemples de compromís cívic.

Citación

García Igual, A. [Arturo] (2012). Entre aquella España nuestra. y la peregrina, 2a ed. Guerra, exilio y desexilio. Universitat de València.

García Igual, Arturo. Entre aquella España nuestra. y la peregrina, 2a ed. Guerra, exilio y desexilio. Universitat de València, 2012.

GARCÍA IGUAL, Arturo. Entre aquella España nuestra. y la peregrina, 2a ed. Guerra, exilio y desexilio. Valencia: Universitat de València, 2012. ISBN 978-84-370-8827-3.

García Igual, Arturo. Entre aquella España nuestra. y la peregrina, 2a ed. Guerra, exilio y desexilio. Valencia: Universitat de València; 2012. 348 p.

Copiar al portapapeles