Product Documents

En torno a la economía mediterránea medieval

Estudios dedicados a Paulino Iradiel

Antoni Furió Diego, coord.

ISBN: 978-84-9134-661-6

Matèria: economia, història

Submatèries: història medieval

Idioma: castellà

Any ed.: 2020

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 402

24,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre és un reconeixement i homenatge a la trajectòria científica i acadèmica del professor Paulino Iradiel, així com també a la seua important contribució a la història econòmica i social de l’Edat mitjana, just quan arriba als 75 anys d’edat i es compleixen també 40 de la seua arribada a València. El llibre reuneix les aportacions de quinze historiadors espanyols, francesos i italians, entre els quals es troben des de qui va ser un dels seus mestres, José Ángel García de Cortázar, al seu primer alumne, José María Monsalvo Antón, tots dos a Salamanca; alguns dels seus companys de generació a Espanya, com Juan Carrasco, Alfonso Franco, José Enrique López de Coca, Antoni Riera Melis i J. Ángel Sesma Muñoz; una nodrida representació de medievalistes italians, amb Alberto Grohmann, Luciano Palermo, Giuliano Pinto, Giampiero Nigro, Amedeo Feniello, Gabriella Piccinni i Franco Franceschi, i la francesa Elisabeth Crouzet-Pavan, l’àrea d’estudi de la qual ha sigut sempre Venècia i el nord d’Itàlia. Amb ell, el Departament d’Història Medieval i Ciències i Tècniques Historiogràfiques de la Universitat de València vol expressar el seu agraïment a qui ha sigut el seu director durant tants anys i, sempre, un estímul intel·lectual potent i un referent pròxim del treball científic i acadèmic ben fet.

Citació

Furió, A. [Antoni ] (coord.) (2020). En torno a la economía mediterránea medieval. Estudios dedicados a Paulino Iradiel. Universitat de València.

Furió, Antoni (coord.). En torno a la economía mediterránea medieval. Estudios dedicados a Paulino Iradiel. Universitat de València, 2020.

FURIÓ, Antoni (coord.). En torno a la economía mediterránea medieval. Estudios dedicados a Paulino Iradiel. Valencia: Universitat de València, 2020. ISBN 978-84-9134-661-6.

Furió, Antoni (coord.). En torno a la economía mediterránea medieval. Estudios dedicados a Paulino Iradiel. Valencia: Universitat de València; 2020. 402 p.

Copiar al portapapeles