En los márgenes de la ciudad de Dios

Moriscos en Sevilla

Manuel F. Fernández Chaves, Rafael M. Pérez García

Col·lecció: Biblioteca de Estudios Moriscos, 6

ISBN: 978-84-370-7613-3

Matèria: història

Submatèries: història medieval

Idioma: castellà

Coeditor: Editorial Universidad de Granada, Prensas Universitarias de Zaragoza

Any ed.: 2009

Enquadernació: cartoné

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 536 pp.

35,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Aquesta obra cobreix un buit en la història dels moriscos d'Espanya. Entre la guerra de Granada i la seua definitiva expulsió d'Andalusia, la ciutat de Sevilla va acollir la major comunitat morisca de tota la península Ibèrica. Un fet semblant requeria d'una investigació com la que avui veu la llum. Es recupera així una pàgina oblidada de la història. El lector trobarà en aquest llibre dos temes fonamentals que conserven tota la seua actualitat: com es construeix una minoria social i com es gestionen les seues relacions amb els poders polítics, econòmics i religiosos en el marc general de les relacions socials en les que es farga i desenvolupa la seua existència. El tema d'aquest llibre manté tota la seua actualitat, en una Europa que a principis del segle XXI es planteja cada dia la qüestió de l'assimilació i la relació amb les minories socials presents en el seu sòl.

Citació

Fernández Chaves, M. F. [Manuel F.] & Pérez García, R. M. [Rafael M.] (2009). En los márgenes de la ciudad de Dios. Moriscos en Sevilla. Universitat de València.

Fernández Chaves, Manuel F. y Pérez García, Rafael M. En los márgenes de la ciudad de Dios. Moriscos en Sevilla. Universitat de València, 2009.

FERNÁNDEZ CHAVES, Manuel F. y PÉREZ GARCÍA, Rafael M. En los márgenes de la ciudad de Dios. Moriscos en Sevilla. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7613-3.

Fernández Chaves, Manuel F. y Pérez García, Rafael M. En los márgenes de la ciudad de Dios. Moriscos en Sevilla. Valencia: Universitat de València; 2009. 536 p.

Copiar al portapapeles