Product Documents

Els mercats assassins

Estudis culturals, mitjans de comunicació i conformisme

Greg Philo, David Miller

Traducció: Rafael Xambó

Col·lecció: Assaig, 24

ISBN: 978-84-370-7416-0

Matèria: sociologia i política

Idioma: català

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm.

Pàgines: 200 pp.

16,00 €

Sinopsi

Detalles

La ideologia i la pràctica del neoliberalisme, de la desregulació radical i del mercat sense traves, va conèixer un gran apogeu a la fi del segle XX. Els resultats, en grans parts del món, han estat catastròfics: augment de la desigualtat i de les tensions socials, desenvolupament d'una enorme economia criminal, degradació de la vida social i cultural. Els autors centren l'atenció en els estudis culturals i sobre els mitjans de comunicació i estableixen elements de comparació i contrast crític entre la investigació acadèmica i els processos socials tal com es viuen al món real. La nova dreta, els mercats, la política de Thatcher al Regne Unit, el postmodernisme, les noves configuracions corporatives en comunicació social, el canvi dels públics, els nous mitjans, són alguns dels aspectes analitzats.

Citació

Miller, D. [David] & Philo, G. [Greg] (2010). Els mercats assassins. Estudis culturals, mitjans de comunicació i conformisme. Universitat de València.

Miller, David y Philo, Greg. Els mercats assassins. Estudis culturals, mitjans de comunicació i conformisme. Universitat de València, 2010.

MILLER, David y PHILO, Greg. Els mercats assassins. Estudis culturals, mitjans de comunicació i conformisme. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7416-0.

Miller, David y Philo, Greg. Els mercats assassins. Estudis culturals, mitjans de comunicació i conformisme. Valencia: Universitat de València; 2010. 200 p.

Copiar al portapapeles