Product Documents

El que fan els millors professors universitaris

Ken Bain

Rev. i n.: Óscar Barberá

Traducció: Anna Torcal, Salvador Company

ISBN: 978-84-370-6339-3

Matèria: psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: pedagogia i didàctica

Idioma: català

Any ed.: 2006

Enquadernació: cartoné

Format: 14,5 x 22 cm

Pàgines: 222 pp.

15,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Què fa gran a un gran professor? Quins són els professors que els estudiants recorden temps després de la graduació? Aquest llibre, el resultat de l'estudi durant quinze anys de gairebé cent professors d'una àmplia diversitat de camps i d'universitats, ofereix respostes valuoses per a tots els educadors. En breu, la resposta és: no és el que els professors fan, és el que entenen. Els plans de classes i els apunts per fer-les importen menys que la manera especial que tenen els professors de comprendre l'assignatura i valorar l'aprenentatge humà. Siguen historiadors o físics, a El Paso o a St. Paul, els millors professors es coneixen les seues assignatures del dret i de l'inrevés, però també saben com atreure els estudiants i plantejar-los reptes i provocar respostes apassionades. Sobretot, creuen ferventment en dues coses: que l'ensenyament importa i que els estudiants poden aprendre. Amb històries alhora divertides i colpidores, Ken Bain descriu exemples d'ingenuïtat i compassió, d'estudiants que descobreixen noves idees i la profunditat del seu propi potencial. Què fan els millors professors d'universitat és un tresor de perspicàcia i d'inspiració tant per als professors novells com per a educadors experts.

Citació

Bain, K. [Ken] & Company Gimeno, S. [Salvador] & Torcal, A. [Anna] (2006). El que fan els millors professors universitaris. Universitat de València.

Bain, Ken y Company Gimeno, Salvador y Torcal, Anna. El que fan els millors professors universitaris. Universitat de València, 2006.

BAIN, Ken y COMPANY GIMENO, Salvador y TORCAL, Anna. El que fan els millors professors universitaris. Valencia: Universitat de València, 2006. ISBN 978-84-370-6339-3.

Bain, Ken y Company Gimeno, Salvador y Torcal, Anna. El que fan els millors professors universitaris. Valencia: Universitat de València; 2006. 222 p.

Copiar al portapapeles