Product Documents

El pensamiento crítico desde Sudamérica

Tres años de 'Huellas de Estados Unidos'

Valeria L. Carbone, Fabio Nigra, eds.

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 121

ISBN: 978-84-370-9802-9

Matèria: sociologia i política

Idioma: castellà

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 328 pp.

18,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Aquest volum inclou una selecció d'articles apareguts durant diversos anys en la revista 'Huellas de Estados Unidos. Estudios, perspectivas y debates desde América Latina'. La seua proposta suposa un acostament als estudis sobre els Estats Units que implica la idea de desarmar la construcció ideològica que l'excepcionalisme ha fundat i que la historiografia ortodoxa tradicional s'ha encarregat de difondre. Aquests estudiosos aposten per qüestionar la producció clàssica nord-americana en les ciències socials i humanes. Amb la finalitat d'introduir una perspectiva capaç de problematizar els Estats Units, reorienten el seu estudi a un nivell d'anàlisi més profund, que dóna compte dels successos històrics, culturals, econòmics i socials d'aquesta potència que, durant el segle XX, ha sigut hegemònica.

Citació

Carbone, V. L. [Valeria L.] & Nigra, F. [Fabio] (2015). El pensamiento crítico desde Sudamérica. Tres años de 'Huellas de Estados Unidos'. Universitat de València.

Carbone, Valeria L. y Nigra, Fabio. El pensamiento crítico desde Sudamérica. Tres años de 'Huellas de Estados Unidos'. Universitat de València, 2015.

CARBONE, Valeria L. y NIGRA, Fabio. El pensamiento crítico desde Sudamérica. Tres años de 'Huellas de Estados Unidos'. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9802-9.

Carbone, Valeria L. y Nigra, Fabio. El pensamiento crítico desde Sudamérica. Tres años de 'Huellas de Estados Unidos'. Valencia: Universitat de València; 2015. 328 p.

Copiar al portapapeles