Product Documents

El paradigma de la enfermedad y la literatura en el siglo XX

Gonzalo Navajas

Col·lecció: Prismas, 4

ISBN: 978-84-370-9075-7

Matèria: filologia

Submatèries: filologia espanyola

Idioma: castellà

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 12 x 20 cm.

Pàgines: 264 pp.

18,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Espanya ha constituït durant segles un cas excepcional en la història intel.lectual i cultural europea. Ho ha sigut en part pels seus errors i insuficiències intrínseques. No hi ha dubte que va optar amb freqüència, per camins que eren incompatibles amb el paradigma del discurs modern. En aquest llibre es proposa una reflexió entorn d'alguns dels components essencials de la història intel.lectual moderna europea i espanyola en particular. Reiteradament Espanya ha estat en els límits del context internacional, però el desenvolupament i l'orientació dels seus esdeveniments col.lectius han estat vinculats a les causes i condicionaments generals. És eixa la vinculació que es pretén posar de manifest per a contribuir a una elucidació més profunda de la història intel.lectual espanyola i alhora obrir un debat renovat sobre aspectes nuclears del discurs cultural contemporani.

Citació

Navajas, G. [Gonzalo] (2013). El paradigma de la enfermedad y la literatura en el siglo XX. Universitat de València.

Navajas, Gonzalo. El paradigma de la enfermedad y la literatura en el siglo XX. Universitat de València, 2013.

NAVAJAS, Gonzalo. El paradigma de la enfermedad y la literatura en el siglo XX. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9075-7.

Navajas, Gonzalo. El paradigma de la enfermedad y la literatura en el siglo XX. Valencia: Universitat de València; 2013. 264 p.

Copiar al portapapeles