El ojo y la memoria

Materiales para una historia del arte valenciano contemporáneo

Romà de la Calle

Col·lecció: Oberta, 132

ISBN: 978-84-370-6550-2

Matèria: història

Idioma: castellà

Any ed.: 2006

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm.

Pàgines: 340 pp.

18,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Es recullen en aquest volum una sèrie de textos publicats originàriament com a articles de revistes, conferències, capítols de llibres, pròlegs o presentacions d'esdeveniments col.lectius, que d'alguna manera tenen com a denominador comú la seua referència al context històric en què s'ha mogut i d'on ha sorgit, en el darrer mig segle, l'art valencià contemporani. De fet, cadascun dels escrits pugna per mantenir la seua pròpia autonomia, dins de l'estructura del llibre, atés que la seua redacció va girar, en cada cas, entorn d'un aspecte temàtic del nostre art o es va dirigir a aclarir un moment més o menys específic d'aquesta diacronia artística que avui assumim i denominem globalment «panorama artístic valencià de la segona meitat del segle XX». S'hi han respectat l'«efecte mosaic» d'aquesta publicació així com el seu caràcter intertextual; ambdós poden servir per a comunicar al lector els moments i les circumstàncies de cada segment de reflexió i d'història viscuda que ara se li volen oferir novament, facilitant-li el seu accés a aquests escrits, ja realment difícils de localitzar, sotmesos -com estaven- a la diàspora normal del trànsit temporal i a la seua dispersió en nombroses publicacions.

Citació

Calle, R. d. [Romà de la] (2006). El ojo y la memoria. Materiales para una historia del arte valenciano contemporáneo. Universitat de València.

Calle, Romà de la. El ojo y la memoria. Materiales para una historia del arte valenciano contemporáneo. Universitat de València, 2006.

CALLE, Romà de la. El ojo y la memoria. Materiales para una historia del arte valenciano contemporáneo. Valencia: Universitat de València, 2006. ISBN 978-84-370-6550-2.

Calle, Romà de la. El ojo y la memoria. Materiales para una historia del arte valenciano contemporáneo. Valencia: Universitat de València; 2006. 340 p.

Copiar al portapapeles