El movimiento open

La creación de un dominio público en la era digital

Antonio Ariño Villaroya

ISBN: 978-84-370-7595-2

Matèria: sociologia i política

Idioma: castellà

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm

Pàgines: 132 pp.

10,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Internet és una infraestructura extraordinària del coneixement, la primera d'abast global, generadora d'un fet radicalment nou: la metacultura basada en el hipertext. La seva emergència canvia les interaccions humanes i els moviments socials. El moviment Open constitueix el primer i el més important d'aquests nous moviments de la societat xarxa: pugna per l'accessibilitat sense restriccions als fluxos de signes i als productes culturals, desafia les vies d'apropiació comercial privada, rebutja la reducció del coneixement a mercaderia i reclama la construcció d'un domini públic nou per al desenvolupament d'una cultura lliure mitjançant l'accessibilitat oberta. Aquest llibre presenta les característiques de les diferents branques i el seu enfocament amb la defensa d'una cultura lliure i una reconstrucció de l'esfera pública en condicions de comunicació mòbil.

Citació

Ariño Villarroya, A. [Antonio] (2009). El movimiento open. La creación de un dominio público en la era digital. Universitat de València.

Ariño Villarroya, Antonio. El movimiento open. La creación de un dominio público en la era digital. Universitat de València, 2009.

ARIÑO VILLARROYA, Antonio. El movimiento open. La creación de un dominio público en la era digital. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7595-2.

Ariño Villarroya, Antonio. El movimiento open. La creación de un dominio público en la era digital. Valencia: Universitat de València; 2009. 132 p.

Copiar al portapapeles