Product Documents

El final de la modernidad judía

Historia de un giro conservador

Enzo Traverso

Traducció: Gustau Muñoz

Col·lecció: Prismas, 8

ISBN: 978-84-370-9238-6

Matèria: filosofia, sociologia i política

Idioma: castellà

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm.

Pàgines: 238 pp.

18,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

La modernitat jueva es va desenvolupar entre l'època de la Il·lustració i la Segona Guerra Mundial, entre l'Emancipació i l'Holocaust. Durant dos segles, en el cor mateix d'Europa, va desplegar una creativitat intel·lectual, literària, científica i artística excepcional. Eixits dels guetos, en pocs decennis els jueus es van integrar en diferents esferes socials amb modalitats molt marcades segons països. No obstant això, la modernitat jueva ha esgotat la seua trajectòria. En aquest assaig innovador Enzo Traverso analitza aquesta transformació històrica i reconstrueix amb brillantor la trajectòria dels jueus en l'Europa contemporània en una perspectiva comparada. El seu propòsit no és condemnar ni absoldre, sinó traçar el balanç una experiència acabada. I salvar un llegat sense igual, amenaçat tant per la canonització estèril com per la confiscació conservadora.

Citació

Muñoz Veiga, G. [Gustau] & Traverso, E. [Enzo] (2013). El final de la modernidad judía. Historia de un giro conservador. Universitat de València.

Muñoz Veiga, Gustau y Traverso, Enzo. El final de la modernidad judía. Historia de un giro conservador. Universitat de València, 2013.

MUñOZ VEIGA, Gustau y TRAVERSO, Enzo. El final de la modernidad judía. Historia de un giro conservador. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9238-6.

Muñoz Veiga, Gustau y Traverso, Enzo. El final de la modernidad judía. Historia de un giro conservador. Valencia: Universitat de València; 2013. 238 p.

Copiar al portapapeles