Product Documents

Dos caras de la historia

Memoria vital de tiempos agitados

Wilma Iggers, Georg G. Iggers

Traducció: Elisa Renau

Col·lecció: Biografías, 17

ISBN: 978-84-370-7315-6

Matèria: història

Submatèries: història contemporània, teoria de la història i historiografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2009

Enquadernació: cartoné

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 304 pp.

30,00 €

Sinopsi

Detalles

Els autors d'aquest estudi, Georg Iggers i Wilma Abeles, ambdós jueus, es van conèixer el 1938 a Amèrica del Nord, on van fugir amb les seues famílies escapant de la persecució nacionalsocialista. Des de llavors, la seua vida és una empresa comuna poc habitual, com a científics de renom internacional, com a professors universitaris i com a defensors dels drets humans. Fins avui, s'han mogut incansablement entre Amèrica, Europa i Àsia: ensenyant, investigant, lluitant per un món més just. En les històries de les vides de Georg i Wilma Iggers es reflecteix tot un segle. Es troben entre els últims representants d'una generació d'acadèmics i intel.lectuals de formació europea que amb les vides i el compromís mantenen viu el record del que els deliris ideològics i la persecució han destruït de manera irreparable.

Índex

Índex

Índice

Prólogo

De Bohemia a Canadá

De Hamburgo a Richmond

Unequal and separate

Regreso a Europa

Años agitados en Buffalo

De América al «otro lado»

Historiadores y coetáneos

Literatura bohemia y vida privada

Dos caras de la historia

Índice de personas

Citació

Iggers, G. G. [Georg G.] & Iggers, W. [Wilma] & Renau, E. [Elisa] (2009). Dos caras de la historia. Memoria vital de tiempos agitados. Universitat de València.

Iggers, Georg G. y Iggers, Wilma y Renau, Elisa. Dos caras de la historia. Memoria vital de tiempos agitados. Universitat de València, 2009.

IGGERS, Georg G. y IGGERS, Wilma y RENAU, Elisa. Dos caras de la historia. Memoria vital de tiempos agitados. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7315-6.

Iggers, Georg G. y Iggers, Wilma y Renau, Elisa. Dos caras de la historia. Memoria vital de tiempos agitados. Valencia: Universitat de València; 2009. 304 p.

Copiar al portapapeles