Product Documents

Docencia pequeña

Lecciones cotidianas de las ciencias del aprendizaje

James M. Lang

Traducció: Oscar Barberá

ISBN: 978-84-9134-272-4

Matèria: psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: pedagogia i didàctica

Idioma: castellà

Any ed.: 2018

Enquadernació: rústica

Format: 14 x 21,5 cm

Pàgines: 254

18,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Psicòlegs cognitius, neurocientífics i biòlegs han generat conjuntament en les últimes dècades un revelador cos de recerca sobre com aprenem els éssers humans, però traslladar aqueixos descobriments a les aules ha resultat una tasca aclaparadora per als sempre tan ocupats professors i mestres. Docencia pequeña escurça aquesta distància entre la recerca i la pràctica proporcionant una estratègia completament desenvolupada per a ajustar-se progressivament, de forma estructurada i prudent, a la manera predeterminada en què aprenen els teus estudiants. Aquest llibre et permetrà captar o recuperar l'atenció dels estudiants, millorar la seua comprensió de la matèria, augmentant la seua capacitat d'anàlisi i millorant el seu aprenentatge, i així mateix proporcionar als estudiants eines, tècniques i principis per a posar en pràctica de manera eficient tot un conjunt de destreses cognitives.

Citació

Lang, J. M. [James M. autor] (2018). Docencia pequeña. Lecciones cotidianas de las ciencias del aprendizaje. Universitat de València.

Lang, James M. autor. Docencia pequeña. Lecciones cotidianas de las ciencias del aprendizaje. Universitat de València, 2018.

LANG, James M. autor. Docencia pequeña. Lecciones cotidianas de las ciencias del aprendizaje. Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-9134-272-4.

Lang, James M. autor. Docencia pequeña. Lecciones cotidianas de las ciencias del aprendizaje. Valencia: Universitat de València; 2018. 254 p.

Copiar al portapapeles