Product Documents

Diagnosi sobre diversitats LGBT i etnoculturals entre l'estudiantat de la Universitat de València

Primera Fase

Elena Mut, Fco. José Torres, Yaiza Pérez, Jordi Giner

ISBN: 978-84-9133-378-4

Matèria: sociologia i política

Idioma: català

Any ed.: 2021

Enquadernació: rústica

Format: 14 x 21 cm

Pàgines: 124

10,00 €

Disponible en formato electrónico:

Disponible en accés obert:

Sinopsi

Detalles

Canviar les inèrcies i dinàmiques de treball en una Universitat de més de 520 anys d’antiguitat no és gens fàcil. Arran de l’aprovació el 2019 del ‘Protocol d’atenció a la identitat i a l’expressió de gènere de la Universitat’, i mirant de preparar el camí cap a l’elaboració del I Pla de Diversitats, es va encarregar a l’equip d’investigació MIDICO (Migracions, Diversitat i Convivència) la realització d’un estudi-diagnòstic en matèria de diversitat LGTBI i etnocultural entre l’estudiantat de la Universitat, en el qual s’aborden les realitats de l’alumnat LGTBI, de la comunitat gitana, afrodescendent i de les alumnes amb hijab. Amb aquesta investigació iniciem un camí envers la justícia social, que converteix la Universitat de València en exemple davant la ciutadania, les administracions públiques i el teixit empresarial i associatiu, amb la finalitat que el nostre estudiantat transite per una universitat més democràtica i respectuosa i que, en el seu futur professional, puga portar aquest esperit allà on vaja.

Índex

Índex

Pròleg

1. Introducció

2. Resultats dels discursos i imatges sobre la diversitat LGTB i etnocultural entre l’estudiantat de la Universitat de València

3. Mirades des de les diversitats LGTB i etnoculturals

4. Els discursos i imatges sobre les diversitats LGTB i etnocultural de l’estudiantat per part del professorat (PDI) i personal d’administració i serveis (PAS) de la Universitat de València

5. Escenaris de les diversitats a la Universitat

6. Conclusions i propostes

7. Bibliografia

8. Annex metodològic

9. Annex de l’observació sistemàtica

Citació

Mut Montalvà, E. [Elena] & Torres Pérez, F. J. [Fco. José] & Pérez Alonso, Y. . [Yaiza ] (2021). Diagnosi sobre diversitats LGBT i etnoculturals entre l'estudiantat de la Universitat de València. Primera Fase. Universitat de València.

Mut Montalvà, Elena y Torres Pérez, Fco. José y Pérez Alonso, Yaiza. Diagnosi sobre diversitats LGBT i etnoculturals entre l'estudiantat de la Universitat de València. Primera Fase. Universitat de València, 2021.

MUT MONTALVÀ, Elena y TORRES PÉREZ, Fco. José y PÉREZ ALONSO, Yaiza. Diagnosi sobre diversitats LGBT i etnoculturals entre l'estudiantat de la Universitat de València. Primera Fase. Valencia: Universitat de València, 2021. ISBN 978-84-9133-378-4.

Mut Montalvà, Elena y Torres Pérez, Fco. José y Pérez Alonso, Yaiza. Diagnosi sobre diversitats LGBT i etnoculturals entre l'estudiantat de la Universitat de València. Primera Fase. Valencia: Universitat de València; 2021. 124 p.

Copiar al portapapeles