Del baile a la palabra

Ananda Dansa, veinticinco años en escena

Remei Miralles, Josep Lluís Sirera, eds.

ISBN: 978-84-370-6651-6

Matèria: art

Submatèries: arts plàstiques

Idioma: castellà

Any ed.: 2007

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 30 cm

Pàgines: 208 pp.

30,00 €

Sinopsi

Detalles

Va ser el 1981 quan Ananda Dansa va iniciar la seua etapa. Des de llavors, ha recorregut un camí en el qual dansa i teatre es donen la mà i al llarg del qual les seues coreografies han escrit una història apassionant. Espectacle rere espectacle, ha anat construint una estètica pròpia, plena de vitalitat, i que gaudeix de la plena acceptació de públic i crítica. Una estètica que s'ha convertit en pedra angular de la dansa contemporània en terres valencianes. En aquest llibre s'estudia la trajectòria del grup a través de les col.laboracions d'especialistes en teatre i dansa, i a través també dels records i vivències de molts dels qui han contribuït a fer possible el miracle que Ananda Dansa siga avui una realitat cada vegada més dinàmica i emprenedora.

Citació

Miralles, R. [Remei] & Sirera Turó, J. L. [Josep Lluís] (2007). Del baile a la palabra. Ananda Dansa, veinticinco años en escena. Universitat de València.

Miralles, Remei y Sirera Turó, Josep Lluís. Del baile a la palabra. Ananda Dansa, veinticinco años en escena. Universitat de València, 2007.

MIRALLES, Remei y SIRERA TURÓ, Josep Lluís. Del baile a la palabra. Ananda Dansa, veinticinco años en escena. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6651-6.

Miralles, Remei y Sirera Turó, Josep Lluís. Del baile a la palabra. Ananda Dansa, veinticinco años en escena. Valencia: Universitat de València; 2007. 208 p.

Copiar al portapapeles