Product Documents

De la Tierra al espacio

Cómo funciona la tecnología que nos ayuda desde el exterior

David Iranzo Greus

Col·lecció: Sin Fronteras, 19

ISBN: 978-84-370-7893-9

Matèria: ciències

Submatèries: biologia, física

Idioma: castellà

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm.

Pàgines: 180 pp.

19,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

En l'actualitat, l'espai és molt més que un símbol, s'ha convertit en una part de la nostra vida, ¬encara que no sempre en som conscients. Des de l'agricultura fins als orígens de l'univers, passant per la comunicació o la navegació, la informació que recollim de l'espai exterior ens és d'una gran utilitat en el dia a dia. Amb un llenguatge accessible, «De la Terra a l'espai» ens explica com ens ho maneguem els humans per a anar a l'espai i com funcionen i per a què serveixen els satèl·lits i les llançadores que enviem allà dalt. Partint de la narració dels descobriments científics que han protagonitzat la carrera espacial del segle passat, el llibre llança també una ullada cap al futur, cap a unes tecnologies que semblen ser ciència-ficció, que ens ajuden, entre altres coses, a predir els canvis climàtics o a detectar l'arribada d'asteroides que podrien ser catastròfics.

Citació

Iranzo Greus, D. [David] (2011). De la Tierra al espacio. Cómo funciona la tecnología que nos ayuda desde el exterior. Universitat de València.

Iranzo Greus, David. De la Tierra al espacio. Cómo funciona la tecnología que nos ayuda desde el exterior. Universitat de València, 2011.

IRANZO GREUS, David. De la Tierra al espacio. Cómo funciona la tecnología que nos ayuda desde el exterior. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-7893-9.

Iranzo Greus, David. De la Tierra al espacio. Cómo funciona la tecnología que nos ayuda desde el exterior. Valencia: Universitat de València; 2011. 180 p.

Copiar al portapapeles