Product Documents

De la economía global al desarrollo local

El alcance de la intervención de los agentes de empleo y desarrollo local

Ana María Fuertes Eugenio, Leonardo Gatica Villarroel, eds.

Col·lecció: Desarrollo Territorial, 4

ISBN: 978-84-370-7030-8

Matèria: economia, geografia

Idioma: castellà

Coeditor: Instituto Interuniversitario de Desarrollo Local

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 24 cm.

Pàgines: 280 pp.

18,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Llibre en accés obert

Sinopsi

Detalles

L'enfocament local del desenvolupament constitueix avui dia el marc en què s'insereixen polítiques i estratègies econòmiques que contemplen el punt de vista social amb una perspectiva del desenvolupament sostenible a llarg termini. Des d'aquest àmbit, el desenvolupament local aborda temàtiques molt diverses que exigeixen noves figures d'especialistes que guien i fomenten els processos de canvi en la direcció que es vol. El present llibre recull algunes de les intervencions del professorat del Curs d'Agents Especialistes en Desenvolupament Local impartit durant el 2006 i el 2007 per professors de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local de les Universitats de València i Jaume I de Castelló i del programa d'Estudis de Polítiques Públiques de la Universidad Tecnológica Metropolitana de Chile, i també una sèrie de propostes de projectes sobre el terreny plantejats per part d'alguns dels estudiants d'aquests cursos.

Citació

Fuertes Eugenio, A. M. [Ana María] & Gatica Villarroel, L. [Leonardo] (2008). De la economía global al desarrollo local. El alcance de la intervención de los agentes de empleo y desarrollo local. Universitat de València.

Fuertes Eugenio, Ana María y Gatica Villarroel, Leonardo. De la economía global al desarrollo local. El alcance de la intervención de los agentes de empleo y desarrollo local. Universitat de València, 2008.

FUERTES EUGENIO, Ana María y GATICA VILLARROEL, Leonardo. De la economía global al desarrollo local. El alcance de la intervención de los agentes de empleo y desarrollo local. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7030-8.

Fuertes Eugenio, Ana María y Gatica Villarroel, Leonardo. De la economía global al desarrollo local. El alcance de la intervención de los agentes de empleo y desarrollo local. Valencia: Universitat de València; 2008. 280 p.

Copiar al portapapeles