Product Documents

Comprar, vender y consumir

Nuevas aportaciones a la historia del consumo en la España moderna

Daniel Muñoz Navarro, ed.

Col·lecció: Història, 113

ISBN: 978-84-370-8063-5

Matèria: història

Submatèries: història moderna

Idioma: castellà

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 244 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

La història del consum constitueix una línia historiogràfica que ha contribuït a renovar la història econòmica europea. Aquest llibre reuneix una sèrie d'estudis que analitzen la difusió del consum, les transformacions en els sistemes de comercialització i producció i els canvis en els nivells de vida de la societat espanyola al llarg de l'Edat Moderna des d'una perspectiva comparada. En un arc cronològic que va del segle XVII al XVIII, i en un espai que abasta des de les ciutats castellanes al món rural valencià, s'aborda el consum de teixits, les formes del xicotet comerç, l'impacte de nous productes exòtics com la xocolata i els nivells de vida tant al món camperol com en els sectors burgesos urbans. En definitiva, aquest llibre fa més possible una història del consum en la península Ibèrica i, per tant, en el conjunt d'Europa.

Citació

Muñoz Navarro, D. [Daniel] (2011). Comprar, vender y consumir. Nuevas aportaciones a la historia del consumo en la España moderna. Universitat de València.

Muñoz Navarro, Daniel. Comprar, vender y consumir. Nuevas aportaciones a la historia del consumo en la España moderna. Universitat de València, 2011.

MUñOZ NAVARRO, Daniel. Comprar, vender y consumir. Nuevas aportaciones a la historia del consumo en la España moderna. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8063-5.

Muñoz Navarro, Daniel. Comprar, vender y consumir. Nuevas aportaciones a la historia del consumo en la España moderna. Valencia: Universitat de València; 2011. 244 p.

Copiar al portapapeles