Product Documents

Comedias y comediantes. Estudios sobre el teatro clásico español

Manuel Diago Mocholí, Teresa Ferrer Valls, eds.

Col·lecció: Oberta, 17

ISBN: 978-84-370-0728-1

Matèria: filologia

Submatèries: filologia espanyola

Idioma: castellà

Coeditor: Departament de Filologia Espanyola

Any ed.: 1991

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 454 pp.

20,00 €

Sinopsi

Detalles

Conscients què la història del teatre no és sols la història de la literatura dramàtica, sinó, sobretot, la història de les pràctiques escèniques, un ampli i selecte grup d'especialistes en el teatre cl``asic espanyol es va reunir a València per a debatre i exposar les darreres aportacions al voltant de la matèria: la teatralitat religiosa; els autors-actors; Lope, Calderón i les seues respectives èpoques; la pràctica escènica durant el Segle d'Or; les preceptives i els nous enfocaments crítics, etc. Paral.lelament, aquestes pàgines volen ser un Homenatge al professor John E. Varey, Doctor Honoris Causa de la Universitat de València, per la seua llarga i modèlica tasca com investigadors del nostre teatra auri.

Citació

Diago Mocholí, M. [Manuel] & Ferrer Valls, T. [Teresa] (1991). Comedias y comediantes. Estudios sobre el teatro clásico español. Universitat de València.

Diago Mocholí, Manuel y Ferrer Valls, Teresa. Comedias y comediantes. Estudios sobre el teatro clásico español. Universitat de València, 1991.

DIAGO MOCHOLÍ, Manuel y FERRER VALLS, Teresa. Comedias y comediantes. Estudios sobre el teatro clásico español. Valencia: Universitat de València, 1991. ISBN 978-84-370-0728-1.

Diago Mocholí, Manuel y Ferrer Valls, Teresa. Comedias y comediantes. Estudios sobre el teatro clásico español. Valencia: Universitat de València; 1991. 454 p.

Copiar al portapapeles