Product Documents

Circuit Circus

Circos, intelectuales y payasos.

Eduardo Subirats, ed.

Col·lecció: Creativitat & Recerca, 8

ISBN: 978-84-9133-101-8

Matèria: filosofia

Idioma: castellà

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 14 x 22 cm

Pàgines: 204

16,00 €

Sinopsi

Detalles

Els autors dels assajos compilats en el present volum assumeixen el paper de “pallasso”, presentat com a figura alternativa al intel·lectual-buròcrata al servei d’interessos establerts pel liberalisme postdemocràtic i les seues ramificacions. Defensen, des d’aquesta perspectiva, la creativitat transgressora i l’esclariment front a la contaminació massiva del pensament en un món degradat per la falta de consciència autònoma i de llibertat intel·lectual, on predominen la vigilància electrònica, el triomf de l’espectacle i la banalització lingüística. Aquesta és la posició, entesa com a lliure expressió de la llibertat intel·lectual front a la seua decadència acadèmica i instrumentalització operativa, en la qual se situen els autors que participen en aquest llibre, els assajos del qual conviden a reflexionar críticament, des d’una perspectiva artística i intel·lectual, sobre el món que ens envolta.

Citació

Subirats, E. [Eduardo ] (ed.) (2017). Circuit Circus. Circos, intelectuales y payasos. Universitat de València.

Subirats, Eduardo (ed.). Circuit Circus. Circos, intelectuales y payasos. Universitat de València, 2017.

SUBIRATS, Eduardo (ed.). Circuit Circus. Circos, intelectuales y payasos. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9133-101-8.

Subirats, Eduardo (ed.). Circuit Circus. Circos, intelectuales y payasos. Valencia: Universitat de València; 2017. 204 p.

Copiar al portapapeles