Charles Darwin

El poder del lugar

Janet Browne

Rev. Cient.: Jesús Català

Traducció: Julio Hermoso

Col·lecció: Biografías, 16

ISBN: 978-84-370-7312-5

Matèria: ciències, història de la ciència i documentaciò

Submatèries: biologia

Idioma: castellà

Any ed.: 2009

Enquadernació: cartoné

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 716 pp.

45,00 €

Sinopsi

Detalles

El 1858, Charles Darwin era un científic que duia una vida afable en Down House, al comtat de Kent. El biòleg encara no es trobava en el focus del debat; el seu «gran llibre sobre les espècies» encara estava manuscrit damunt de la taula. Durant més de 20 anys havia estat acumulant material per al llibre, reflexionant sobre les qüestions que anaven sorgint i intentant arribar a una conclusió satisfactòria. Semblava que la publicació d'aquest manuscrit no arribaria mai pels nombrosos retards a causa de la seua inherent cautela i el desig d'assegurar-se que la seua sorprenent teoria sobre l'evolució fos correcta. En aquest punt arranca l'últim volum de la biografia de Janet Browne, començant pels extraordinaris esdeveniments que finalment van forçar la publicació de L'origen de les espècies, i que van provocar l'arribada dels anys de fama i polèmica.

Citació

Browne, J. [Janet] & Català, J. [Jesús] & Hermoso, J. [Julio] (2009). Charles Darwin. El poder del lugar. Universitat de València.

Browne, Janet y Català, Jesús y Hermoso, Julio. Charles Darwin. El poder del lugar. Universitat de València, 2009.

BROWNE, Janet y CATALÀ, Jesús y HERMOSO, Julio. Charles Darwin. El poder del lugar. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7312-5.

Browne, Janet y Català, Jesús y Hermoso, Julio. Charles Darwin. El poder del lugar. Valencia: Universitat de València; 2009. 716 p.

Copiar al portapapeles