Product Documents

Cap a una nova cultura

XI Universitat d'Estiu a Gandia

Ángel San Martín, ed.

Col·lecció: Oberta, 35

ISBN: 978-84-370-2089-1

Matèria: sociologia i política

Idioma: català

Coeditor: Ajuntament de Gandia

Any ed.: 1995

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 250 pp.

14,50 €

Sinopsi

Detalles

Amb la mirada en l'horitzó de la cultura, l'onzena edició de la Universitat d'Estiu de Gandia brindà l'ocasió de reflexionar col·lectivament sobre els afers que preocupen a l'ésser humà en un moment tan sotragat com l'actual. La complexitat dels esdeveniments, la ruptura dels vells models o la pèrdua de referents ideològics requereix plantejaments innovadors per entendre el que s'esdevé avui. I la cultura ens ofereix un marc conceptual amb enormes possibilitats per analitzar les coordenades que configuren la realitat emergent. Des d'aquesta perspectiva, els treballs que es recullen ací aporten elements fonamentals, des dels àmbits econòmic, físic, antropològic, biològic o historiogràfic, per comprendre els canvis culturals i socials que configuren una realitat que ens sorprèn cada dia.

Citació

San Martín Alonso, . [Ángel] (1995). Cap a una nova cultura. XI Universitat d'Estiu a Gandia. Universitat de València.

San Martín Alonso, Ángel. Cap a una nova cultura. XI Universitat d'Estiu a Gandia. Universitat de València, 1995.

SAN MARTÍN ALONSO, Ángel. Cap a una nova cultura. XI Universitat d'Estiu a Gandia. Valencia: Universitat de València, 1995. ISBN 978-84-370-2089-1.

San Martín Alonso, Ángel. Cap a una nova cultura. XI Universitat d'Estiu a Gandia. Valencia: Universitat de València; 1995. 250 p.

Copiar al portapapeles