Product Documents

Belleza, Arte y Vida

La estética mediterránea de George Santayana

Giuseppe Patella

Col·lecció: Estètica&Crítica, 30

ISBN: 978-84-370-7734-5

Matèria: art

Submatèries: teoria i ensenyament

Idioma: castellà

Coeditor: Fundació General de la Universitat. Patronat Martínez Guerricabeitia

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 20 cm.

Pàgines: 212 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

La filosofia de George Santayana representa una de les elaboracions més significatives i profundes del pensament americà de principis del segle xx. La seua fama de pensador intempestiu, habituat a moure's a contra corrent, fa més oportuna que mai una relectura estètica de la seua obra, que conté aquells problemes que inciten la reflexió filosòfica: què és la vida, quin és el misteri de la bellesa, d'on naix i què és l'art. La seua reflexió sobre el fet estètic rep l'empremta d'una mediterrània «racionalitat» basada en l'experiència i la realitat de la vida, del "sensus communis". El llibre proposa una mirada nova cap a aquell antic sentir mediterrani, que ens permet descobrir una experiència més àmplia del sentir i una visió més articulada de la raó i de la vida.

Citació

Patella, G. [Giuseppe] (2010). Belleza, Arte y Vida. La estética mediterránea de George Santayana. Universitat de València.

Patella, Giuseppe. Belleza, Arte y Vida. La estética mediterránea de George Santayana. Universitat de València, 2010.

PATELLA, Giuseppe. Belleza, Arte y Vida. La estética mediterránea de George Santayana. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7734-5.

Patella, Giuseppe. Belleza, Arte y Vida. La estética mediterránea de George Santayana. Valencia: Universitat de València; 2010. 212 p.

Copiar al portapapeles