Product Documents

Análisis sociológico del discurso

Enfoques, métodos y procedimientos

Benno Herzog, Jorge Ruiz, eds.

Col·lecció: Oberta, 233

ISBN: 978-84-9134-365-3

Matèria: sociologia i política

Idioma: castellà

Any ed.: 2019

Enquadernació: rústica

Format: 16,5 x 23 cm

Pàgines: 284

15,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

L'anàlisi del discurs és a hores d’ara un camp interdisciplinari i molt heterogeni de les ciències socials i les humanitats. La diversitat dels ràpids desenvolupaments en el camp teòric i metodològic internacional dificulta la identificació de les aportacions pròpies de cada disciplina. Per això, aquest llibre s'interessa per teories i mètodes específicament sociològics de l'anàlisi del discurs. Els estudis sociològics del discurs són especialment sensibles als aspectes de poder i de coneixement. Altres aportacions de la sociologia dels discursos es refereixen a les realitats materials, les pràctiques, els processos de subjectivació i a la totalitat de l’estructura social. El volum ofereix un diàleg entre perspectives sociològicament rellevants i de diferents tradicions internacionals. Reuneix per primera vegada una gran varietat de visions expressament sociològiques de l'anàlisi del discurs que s'han anat desenvolupant en les darreres dècades sobretot des d'Alemanya, França i els països anglosaxons, sense oblidar les diverses aportacions de la sociologia espanyola. Posa en conversa visions tan diverses com el qualitativisme crític espanyol, l'Escola de Frankfurt, l'etnografia, l'hermenèutica, la sociologia del coneixement, el postestructuralisme, el postfundacionalisme, el pragmatisme o la teoria de pràctiques.

Citació

Herzog, B. [Benno] & Ruiz, J. [Jorge ] (eds.) (2019). Análisis sociológico del discurso . Enfoques, métodos y procedimientos. Universitat de València.

Herzog, Benno y Ruiz, Jorge (eds.). Análisis sociológico del discurso . Enfoques, métodos y procedimientos. Universitat de València, 2019.

HERZOG, Benno y RUIZ, Jorge (eds.). Análisis sociológico del discurso . Enfoques, métodos y procedimientos. Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9134-365-3.

Herzog, Benno y Ruiz, Jorge (eds.). Análisis sociológico del discurso . Enfoques, métodos y procedimientos. Valencia: Universitat de València; 2019. 284 p.

Copiar al portapapeles