¡Zona prohibida!

Mary Borden, una enfermera norteamericana en la Gran Guerra

Teresa Gómez Reus, ed.

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 77

ISBN: 978-84-370-8057-4

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 104 pp.

12,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Quan al febrer de 1915 Mary Brodin creua les portes d'un hospital militar, sent que ha entrat «en un lloc de malson». Treballant d'infermera en els sectors de Ypres i el Somme, aquesta jove voluntària de Chicago es convertirà en un testimoni valuós dels estralls sense precedents produïts per la Gran Guerra. De les seves experiències esquinçadores darrere de la línia de foc neix un dels testimoniatges més impressionants escrits per dones sobre la Primera Guerra Mundial: La zona prohibida (1929). Recentment redescobert per la crítica anglosaxona, aquesta edició presenta per primera vegada a Espanya una selecció de relats i estampes procedents de la zona prohibida. L'edició va acompanyada d'un estudi detallat de l'obra i desvetlla documentació sobre Mary Brodin en el front que mai ha estat publicada fins ara.

Citació

Gómez Reus, T. [Teresa] (2011). ¡Zona prohibida!. Mary Borden, una enfermera norteamericana en la Gran Guerra. Universitat de València.

Gómez Reus, Teresa. ¡Zona prohibida!. Mary Borden, una enfermera norteamericana en la Gran Guerra. Universitat de València, 2011.

GÓMEZ REUS, Teresa. ¡Zona prohibida!. Mary Borden, una enfermera norteamericana en la Gran Guerra. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8057-4.

Gómez Reus, Teresa. ¡Zona prohibida!. Mary Borden, una enfermera norteamericana en la Gran Guerra. Valencia: Universitat de València; 2011. 104 p.

Copiar al portapapeles