Vivir y pensar la política en una monarquía plural

Tomás Cerdán de Tallada

Teresa Canet Aparisi

Col·lecció: Oberta, 163

ISBN: 978-84-370-7208-1

Matèria: història

Submatèries: història moderna

Idioma: castellà

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 276 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

El títol d'aquesta obra respon al procés de creació del discurs intel.lectual sobre el govern polític de la Monarquia hispànica en Tomàs Cerdà de Tallada. El llibre reconstrueix en vies paral.leles la trajectòria vital de l'autor i la generació més rica, àmplia i complexa del seu discurs intel.lectual sobre el govern i la política del moment. La via d'anàlisi recollida en el text posa de manifest el compromís ideològic i la capacitat per a traduir en aspectes pràctics una reflexió intel.lectual sobre un tema tan complex com la Raó d'Estat. Cerdà de Tallada es revela així, com una figura clau en la cultura política de l'Espanya Moderna. Des de les aportacions recollides en aquesta obra, haurà de ser tingut en compte a l'hora d'explicar la contribució ideològica dels juristes pràctics al govern de la Monarquia Catòlica en l'Espanya del Barroc.

Citació

Canet Aparisi, T. [Teresa] (2009). Vivir y pensar la política en una monarquía plural. Tomás Cerdán de Tallada. Universitat de València.

Canet Aparisi, Teresa. Vivir y pensar la política en una monarquía plural. Tomás Cerdán de Tallada. Universitat de València, 2009.

CANET APARISI, Teresa. Vivir y pensar la política en una monarquía plural. Tomás Cerdán de Tallada. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7208-1.

Canet Aparisi, Teresa. Vivir y pensar la política en una monarquía plural. Tomás Cerdán de Tallada. Valencia: Universitat de València; 2009. 276 p.

Copiar al portapapeles