Product Documents

Valencia inédita

Testimonios de viajeros alemanes ( siglos XVIII-XX)

I. García-Wistädt, I. Gutiérrez Koester, B. Raposo

Col·lecció: Oberta, 234

ISBN: 978-84-9134-368-4

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2019

Enquadernació: rústica

Format: 16,5 x 23 cm

Pàgines: 210

15,00 €

Disponible en formato electrónico:

Disponible en accés obert:

Sinopsi

Detalles

Els relats de viatgers procedents de l'àmbit lingüístic alemany que van visitar Espanya han estat poc estudiats per la crítica especialitzada fins al moment, malgrat la seua importància com a testimoniatge historicocultural. La present monografia pretén suplir aquesta manca i fer una nova aportació, mostrant l'evolució imagològica de València transmesa per aquests viatgers i posant de manifest la rellevància internacional de la ciutat i el seu entorn, mitjançant la traducció i el comentari crític d'una selecció de fragments de textos inèdits escrits entre els segles XVIII i XX. La imatge resultant oscil·la entre la fascinació, l'estranyesa i el rebuig, deixant sorprenents quadres de gents i llocs, usos i costums, que expliquen algunes de les imatges (distorsionades?) que en l'actualitat impregnen la visió que es té d'aquesta «terra elegida de Déu» i dels seus «fogosos fills de la naturalesa» dins i fora de les seues fronteres.

Citació

García-Wistädt, I. [Ingrid] & Gutiérrez Koester, I. [Isabel] & Raposo Fernández, B. [Berta] (2019). Valencia inédita . Testimonios de viajeros alemanes ( siglos XVIII-XX). Universitat de València.

García-Wistädt, Ingrid y Gutiérrez Koester, Isabel y Raposo Fernández, Berta. Valencia inédita . Testimonios de viajeros alemanes ( siglos XVIII-XX). Universitat de València, 2019.

GARCÍA-WISTÄDT, Ingrid y GUTIÉRREZ KOESTER, Isabel y RAPOSO FERNÁNDEZ, Berta. Valencia inédita . Testimonios de viajeros alemanes ( siglos XVIII-XX). Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9134-368-4.

García-Wistädt, Ingrid y Gutiérrez Koester, Isabel y Raposo Fernández, Berta. Valencia inédita . Testimonios de viajeros alemanes ( siglos XVIII-XX). Valencia: Universitat de València; 2019. 210 p.

Copiar al portapapeles