Valencia, capital antifascista

Visiones e impresiones de una ciudad en guerra

Antonio Calzado Aldaria, Javier Navarro Navarro, eds.

ISBN: 978-84-370-6918-0

Matèria: història, sociologia i política

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2007

Enquadernació: rústica

Format: 14 x 22 cm

Pàgines: 200 pp.

18,50 €

Sinopsi

Detalles

El lector trobarà en aquest llibre una selecció de textos, caracteritzada per la seva diversitat, sobre l'ambient que es vivia a la València en guerra, a partir de les mirades de corresponsals de premsa i de les evocacions d'altres visitants que s'editarien en forma de llibre en aquella època o molts anys després. Testimoniatges, doncs, de procedència molt diversa i escrits des de la pluralitat ideològica. S'inclouen en aquesta obra textos sobre la València revolucionària de 1936, amb signatures de Gonçal Castello, Juan Gil-alber o Franz Borkenau, entre d'altres. Les impressions de la ciutat com a capital de la República reuneix escrits, entre d'altres autors, d'André Malraux, Eduardo Haro Tecglen, Francsico Ayala, Manuel Azaña, Arthur Koestler, Iliá Ehrenburg, John Dos Passos, Ricardo Muñoz Suay o Alejo Carpentier.

Citació

Calzado Aldaria, A. [Antonio] & Navarro Navarro, F. J. [Francisco Javier] (2007). Valencia, capital antifascista. Visiones e impresiones de una ciudad en guerra. Universitat de València.

Calzado Aldaria, Antonio y Navarro Navarro, Francisco Javier. Valencia, capital antifascista. Visiones e impresiones de una ciudad en guerra. Universitat de València, 2007.

CALZADO ALDARIA, Antonio y NAVARRO NAVARRO, Francisco Javier. Valencia, capital antifascista. Visiones e impresiones de una ciudad en guerra. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6918-0.

Calzado Aldaria, Antonio y Navarro Navarro, Francisco Javier. Valencia, capital antifascista. Visiones e impresiones de una ciudad en guerra. Valencia: Universitat de València; 2007. 200 p.

Copiar al portapapeles