Product Documents

Urbanismo y gobernanza de las ciudades europeas

Gobernar la ciudad por proyecto

Gilles Pinson

Traducció: Teresa Palomar Tejedor

Col·lecció: Desarrollo Territorial, 10

ISBN: 978-84-370-8099-4

Matèria: geografia

Idioma: castellà

Coeditor: Instituto Interuniversitario de Desarrollo Local

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 24 cm.

Pàgines: 364 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Unes noves polítiques públiques han vist la llum a les ciutats europees, que des de fa vint anys s'han convertit en veritables actors col·lectius portadors d'estratègies de desenvolupament econòmic i de posicionament internacional. La renovació de les pràctiques d'urbanisme, planificació i prospectiva urbanes ha estat un vector essencial del renaixement d'aquesta capacitat d'acció política entorn d'un instrument d'acció específic: el projecte. Marsella, Nantes, Venècia, Torí, Manchester, totes aquestes ciutats s'han implicat en grans operacions de reestructuració urbana. L'autor presenta en aquesta obra la gènesi, els actors, les realitzacions i les conseqüències tant en termes de regeneració física com de transformacions socials i polítiques, interessant-se en particular per les relacions entre grups socials i el nou paper de les elits urbanes.

Citació

Palomar Tejedor, T. [Teresa] & Pinson, G. [Gilles] (2011). Urbanismo y gobernanza de las ciudades europeas. Gobernar la ciudad por proyecto. Universitat de València.

Palomar Tejedor, Teresa y Pinson, Gilles. Urbanismo y gobernanza de las ciudades europeas. Gobernar la ciudad por proyecto. Universitat de València, 2011.

PALOMAR TEJEDOR, Teresa y PINSON, Gilles. Urbanismo y gobernanza de las ciudades europeas. Gobernar la ciudad por proyecto. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8099-4.

Palomar Tejedor, Teresa y Pinson, Gilles. Urbanismo y gobernanza de las ciudades europeas. Gobernar la ciudad por proyecto. Valencia: Universitat de València; 2011. 364 p.

Copiar al portapapeles