Product Documents

Una línea torcida

De la historia cultural a la historia de la sociedad

Geoff Eley

Traducció: Ferran Archilés

Col·lecció: Història, 50

ISBN: 978-84-370-6614-1

Matèria: història

Submatèries: teoria de la història i historiografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 320 pp.

25,00 €

Sinopsi

Detalles

Les transformacions més significatives en el panorama de l'erudicció històrica durant les últimes quatre dècades es recullen de manera brillant en aquest volum. En part una història personal i en part una anàlisi perspicaç de les tendències metodològiques, historiogràfiques i teòriques clau des del final de la dècada de 1960, sempre reflexives i provocadores, el llibre ens mostra per què li importa a l'autor la història i per què hauria d'importar-li al lector. Les reflexions de Geoff Eley sobre el panorama canviant de la història acadèmica en els últims quaranta anys interessarà i beneficiarà tots els estudiants de la disciplina. Eley, historiador d'ofici i analista d'aquest relat historiogràfic, combina els dos rols a la perfecció per a produir una de les narracions més interessants i convincents de la història recent de la història.

Índex

Índex

Nota del traductor

Prefacio

Agradecimientos

I. Convirtiéndome en historiador: Un prefacio personal

II. Optimismo

III. Desilusión

IV. Reflexión

 V. Desafío: Historia en tiempo presente

Citació

Archilés Cardona, F. [Ferran] & Eley, G. [Geoff] (2008). Una línea torcida. De la historia cultural a la historia de la sociedad. Universitat de València.

Archilés Cardona, Ferran y Eley, Geoff. Una línea torcida. De la historia cultural a la historia de la sociedad. Universitat de València, 2008.

ARCHILÉS CARDONA, Ferran y ELEY, Geoff. Una línea torcida. De la historia cultural a la historia de la sociedad. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-6614-1.

Archilés Cardona, Ferran y Eley, Geoff. Una línea torcida. De la historia cultural a la historia de la sociedad. Valencia: Universitat de València; 2008. 320 p.

Copiar al portapapeles