Product Documents

Un nu nu

¿Si afirmo és que tinc por de dubtar?

Josep Palàcios

ISBN: 978-84-9134-864-1

Matèria: filologia

Submatèries: filologia catalana

Idioma: català

Any ed.: 2021

Enquadernació: rústica

Format: 12,5 x 17 cm

Pàgines: 206

20,00 €

Sinopsi

Detalles

Ampliació de l’extens poema “Un nu”, de l’any 1971, “Un nu nu” ens mostra l’evolució d’alguns aspectes cabdals del seu univers literari. En comparar les dues obres descobrim, en les paraules afegides, en els versos modificats, el progrés o procés que el temps ha imprès en aquest text essencial. L’acarament dels dos llibres constitueix una oportunitat excepcional en el context de les lletres valencianes per a veure el curs d’una de les obres més personals i destacades de la nostra tradició literària. Josep Palàcios és reconegut com un dels escriptors més importants de la literatura catalana actual. Hermètic, poc procliu a l’exhibició pública, gairebé secret, l’autor de Sueca ha creat un món propi, un univers literari exuberant, ple d’incitacions a la descoberta, d’indagacions metafísiques i de preguntes de resposta gens fàcil.

Citació

Palàcios Martínez, J. [Josep] (2021). Un nu nu. ¿Si afirmo és que tinc por de dubtar?. Universitat de València.

Palàcios Martínez, Josep. Un nu nu. ¿Si afirmo és que tinc por de dubtar?. Universitat de València, 2021.

PALÀCIOS MARTÍNEZ, Josep. Un nu nu. ¿Si afirmo és que tinc por de dubtar?. Valencia: Universitat de València, 2021. ISBN 978-84-9134-864-1.

Palàcios Martínez, Josep. Un nu nu. ¿Si afirmo és que tinc por de dubtar?. Valencia: Universitat de València; 2021. 206 p.

Copiar al portapapeles