Un amor, uns carrers

Cap a una didàctica de les geografies literàries

Alexandre Bataller, Héctor H. Gassó, eds.

ISBN: 978-84-370-9246-1

Matèria: psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: pedagogia i didàctica

Idioma: català

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 258 pp.

15,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Durant els últims anys s'ha produït un canvi de paradigma en la teoria i ensenyament de la literatura, que fa considerar de forma significativa la dimensió geogràfica dels textos literaris. Aquests canvis afecten tant als estudis literaris com a les noves orientacions en l'educació literària: les obres literàries, a més de ser llegides, es poden viure i recórrer sobre el territori. Els itineraris didàctics, basats en obres o referents literaris, són un recurs transversal cada vegada més habitual en els diferents àmbits educatius. El Grup d'Innovació Educativa «Geografies Literàries» de la de la Universitat de València, reuneix en aquest volum els treballs d'unes veus diverses, amb la finalitat de sentar unes bases sobre aquesta nova via d'acostament per a les obres literàries, per dissenyar programacions sobre rutes i itineraris i per mostrar-ne, finalment, propostes i experiències didàctiques dutes a terme.

Citació

Bataller Català, A. [Alexandre] & Gassó, H. H. [Héctor H.] (2014). Un amor, uns carrers. Cap a una didàctica de les geografies literàries. Universitat de València.

Bataller Català, Alexandre y Gassó, Héctor H. Un amor, uns carrers. Cap a una didàctica de les geografies literàries. Universitat de València, 2014.

BATALLER CATALÀ, Alexandre y GASSÓ, Héctor H. Un amor, uns carrers. Cap a una didàctica de les geografies literàries. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9246-1.

Bataller Català, Alexandre y Gassó, Héctor H. Un amor, uns carrers. Cap a una didàctica de les geografies literàries. Valencia: Universitat de València; 2014. 258 p.

Copiar al portapapeles