Ucronies, autòpsies, vendette

Jorge Ballester, memòria i prospectiva

AA. DD.

Col·lecció: Catàlegs d'Exposicions

ISBN: 978-84-370-8185-4

Matèria: art

Submatèries: arts plàstiques

Idioma: català, castellà

Any ed.: 2011

Enquadernació: cartoné

Format: 21 x 25 cm

Pàgines: 304 pp.

35,00 €

Sinopsi

Detalles

Durant els anys seixanta i començament dels setanta, el pop art espanyol va mostrar una de les seues cares més compromeses políticament i socialment per mitjà de l'Equip Realitat, unitat d'irrupció artística de la qual va formar part activa Jorge Ballester. Després d'aquest fructífer episodi, Ballester semblava haver desaparegut de l'escena i del quefer plàstic, però no és així. L'exposició «Ucronies, autòpsies, vendette» presenta una àmplia selecció d'obres produïdes per Ballester des de la fi dels setanta fins a l'actualitat. Aquesta mostra, que reuneix un centenar de pintures, dibuixos, esbossos, escultures i instal·lacions, es recull en aquest llibre catàleg que inclou, a més de la reproducció de l'obra exposada i d'un DVD amb el documental i les videoinstal·lacions, una sèrie d'assajos sobre la seua significació.

Citació

VV.AA. (2011). Ucronies, autòpsies, vendette. Jorge Ballester, memòria i prospectiva. Universitat de València.

VV.AA. Ucronies, autòpsies, vendette. Jorge Ballester, memòria i prospectiva. Universitat de València, 2011.

VV.AA. Ucronies, autòpsies, vendette. Jorge Ballester, memòria i prospectiva. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8185-4.

VV.AA. Ucronies, autòpsies, vendette. Jorge Ballester, memòria i prospectiva. Valencia: Universitat de València; 2011. 304 p.

Copiar al portapapeles