UCD-Valencia

Estrategias y grupos de poder político

Patricia Gascó Escudero

Col·lecció: Oberta, 170

ISBN: 978-84-370-7477-1

Matèria: sociologia i política

Idioma: castellà

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm.

Pàgines: 192 pp.

15,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

La Transició a la democràcia és sens dubte un dels processos que més interès ha despertat no només entre els investigadors sinó també entre el públic general. La seva complexitat es fa evident si tenim en compte que el propi procés va acabar per engolir a l'elit que ho havia orquestrat. En aquest llibre el lector trobarà una anàlisi que contempla l'evolució de la UCD valenciana, i proporciona algunes de les claus per a comprendre millor la seva dissolució, a conseqüència de factors exògens però també endògens. Des d'una perspectiva senzilla s'estudia no només la incorporació o abandó dels seus més destacats components, sinó també la seva influència sobre el desenvolupament de les estratègies polítiques del partit, esquerdant la idea de UCD- València com un bloc homogeni.

Citació

Gascó Escudero, P. [Patricia] (2009). UCD-Valencia. Estrategias y grupos de poder político. Universitat de València.

Gascó Escudero, Patricia. UCD-Valencia. Estrategias y grupos de poder político. Universitat de València, 2009.

GASCó ESCUDERO, Patricia. UCD-Valencia. Estrategias y grupos de poder político. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7477-1.

Gascó Escudero, Patricia. UCD-Valencia. Estrategias y grupos de poder político. Valencia: Universitat de València; 2009. 192 p.

Copiar al portapapeles