Tutela civil declarativa

De la acción a la sentencia de pura declaración

M. Pía Calderón Cuadrado

Col·lecció: Propuestas. Serie Monografías

ISBN: 978-84-370-6690-6

Idioma: castellà

Coeditor: Editorial Tirant lo Blanch

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 21 cm

Pàgines: 760 pp.

54,81 €

Sinopsi

Detalles

Les possibilitats de petició de l'actor en un procés civil de declaració són múltiples des de la perspectiva material. Processalment, tanmateix, es limiten a tres que es corresponen, tal com recull en l'actualitat l'article 5 de la LEC, amb les denominades accions merament declaratives, constitutives i de condemna. La present obra pretén oferir un panorama complet i crític de la primera modalitat de tutela mencionada. Se centra en les dificultats pràctiques d'identificació i posterior i paral·lela distinció amb la resta de formes de pretendre davant dels tribunals. Però també aborda la problemàtica derivada del seu tardà reconeixement legal, de la indefinició dels seus pressupòsits i d'una no sempre uniforme resposta judicial.

Citació

Calderón Cuadrado, M. P. [Mª Pía] (2008). Tutela civil declarativa. De la acción a la sentencia de pura declaración. Universitat de València.

Calderón Cuadrado, Mª Pía. Tutela civil declarativa. De la acción a la sentencia de pura declaración. Universitat de València, 2008.

CALDERÓN CUADRADO, Mª Pía. Tutela civil declarativa. De la acción a la sentencia de pura declaración. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-6690-6.

Calderón Cuadrado, Mª Pía. Tutela civil declarativa. De la acción a la sentencia de pura declaración. Valencia: Universitat de València; 2008. 760 p.

Copiar al portapapeles