Turisme cultural, desenvolupament territorial i sostenibilitat

Actes del 1er Congrés Universitat de València-Instituts d'Estudis Comarcals

AA.DD

ISBN: 978-84-370-9252-2

Matèria: geografia

Idioma: català

Any ed.: 2014

Enquadernació: cartoné

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 430 pp.

20,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Sota el lema de 'Turisme Cultural, desenvolupament territorial i sostenibilitat' la Universitat de València i els Instituts d'Estudis Comarcals del País Valencià van celebrar el 2013 el seu primer congrés. El turisme és una poderosa eina generadora de riquesa i de cohesió social que possibilita profitosos intercanvis culturals, i estimula l'autoestima i la identitat col·lectiva. Aquest volum recull una cinquantena de comunicacions d'especialistes multidisciplinaris, estructurades en tres blocs: el territori (Arqueologia, arquitectura i paisatge), el patrimoni cultural (Cultura i art), i la gestió local (Administració pública i gestió). L'objectiu del congrés va ser crear un espai de reflexió on intercanviar punts de vista, entendre les diverses lògiques involucrades, i construir empaties per tal d'enfortir la confiança mútua i magnificar els beneficis que ofereix el turisme cultural.

Citació

VV.AA. (2014). Turisme cultural, desenvolupament territorial i sostenibilitat. Actes del 1er Congrés Universitat de València-Instituts d'Estudis Comarcals. Universitat de València.

VV.AA. Turisme cultural, desenvolupament territorial i sostenibilitat. Actes del 1er Congrés Universitat de València-Instituts d'Estudis Comarcals. Universitat de València, 2014.

VV.AA. Turisme cultural, desenvolupament territorial i sostenibilitat. Actes del 1er Congrés Universitat de València-Instituts d'Estudis Comarcals. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9252-2.

VV.AA. Turisme cultural, desenvolupament territorial i sostenibilitat. Actes del 1er Congrés Universitat de València-Instituts d'Estudis Comarcals. Valencia: Universitat de València; 2014. 430 p.

Copiar al portapapeles